Vindt een parkeerplek, geldautomaat, museum, bezienswaardigheden, wandelroute, kortingcoupons voor winkels, horeca etc. Leuke video’s en foto’s van de stad en natuurlijk het laatste nieuws. 

[two_third]
Hanzestad Zutphen wordt ook wel “Torenstad” genoemd. De reden daarvoor mag al snel duidelijk zijn wanneer u onze skyline ziet. Daarnaast is het de “Poort van de Achterhoek”. Van heinde en verre kwamen vroeger de boeren en kooplui hun waren aanbieden op de middeleeuwse warenmarkten. Als je het hier niet kon vinden…

Zo is het eigenlijk nog altijd. Zutphen ademt de historie uit als een groot middeleeuws monument. Het staat bekend om de vele winkeltjes die vaak in eigendom zijn van kleine zelfstandige winkeliers. Zelfs een aantal zogenaamde ketenwinkels worden als franchise gedreven door een zelfstandig ondernemer die meestal zijn eigen aanbod bepaald. De kans is daarbij groot dat u in Zutphen artikelen vindt die elders niet aangeboden worden.

Winkelend in Zutphen zult u ontdekken dat praktisch alle producten en (grote) merken vertegenwoordigd zijn zonder dat schreeuwende neonletters u het uitzicht op de vele mooie panden en monumentale gevels ontnemen. Tel daarbij op de schitterende omgeving, vele restaurants en terrassen, musea, hofjes, kunst en cultuur en u hebt het ideale recept voor een paar heerlijke dagen ontspanning.

[/two_third]
[one_third_last]zutphen_4facca8bd1843_full [/one_third_last]