21 juni: Dag van de Architectuur

Tijdens de landelijke Dag van de Architectuur op zaterdag 21 juni lanceert TIP|VVV Zutphen de lokale architectuurwandeling. In samenwerking met projectbureau Noorderhaven is een gevarieerd programma samengesteld met gegidste rondleidingen door Zutphen en Het Koelhuis en een bezoek aan De Broodfabriek en Het Pakhuis. Diverse architecten vertellen het verhaal van ‘hun’ gebouw en ook presenteert de coöperatie Ubuntuplein een vernieuwend woon- werkproject met nieuwe vormen van samenleven, solidariteit en sociale duurzaamheid.waterstraat 10 SU

Programma:
* Gegidste architectuurwandelingen om 11.30 en 13.30 uur (duur ca 1,5 uur). Tijdens de wandeling bezoekt u onder andere Het Pakhuis en de Broodfabriek en diverse panden in de binnenstad van Zutphen.
* Rondleidingen in Het Koelhuis vinden plaats om 12.00 en 14.00 uur (duur ca. 45 min).
* De coöperatie Ubuntuplein presenteert haar plannen in Het Koelhuis en neemt u mee naar de bouwplaats om 13.00 en 15.00 uur (duur ca. 30 min)

Het vertrekpunt (en inschrijving voor de rondleidingen) is in Het Koelhuis (open vanaf 11.00 uur). Uiteraard is Het Koelhuis ook open voor een hapje en drankje. Adres: Parkstraat 1, Zutphen.