Maak op comfortabele wijze kennis met Hanzestad Zutphen en geniet van de uitgebreide kennis van onze gids/chauffeur tijdens de Zutphen City E-Tour. Met onze dubbele Solar Shuttle E-Bus die plaats biedt voor maar liefst 23 personen maken wij ook u Zutfan! Wist u bijvoorbeeld dat Zutphen de oudste stad met stadsrechten van Gelderland is?

Tijdens de rondrit door en langs de vestingwerken van 45 tot 60 minuten laten wij u de mooiste plekjes van Zutphen zien die heden, verleden en toekomst aan elkaar verbinden. Wij rijden van mei tot en met september van dinsdag tot en met zaterdag (onder voorbehoud) tussen 11.00 en 16.00 uur. Opstapplaats op donderdag en zaterdag (marktdagen) bij de Walburgkerk aan het ’s Gravenhof, overige dagen op de Houtmarkt t.h.v. het VVV.

De ritprijs bedraagt 7 euro per persoon en u betaalt eenvoudig bij de chauffeur/gids na afloop van de rit. Individueel plaatsen reserveren is niet mogelijk/nodig.

Voor exclusieve groepsritten en/of ritten buiten onze gebruikelijke dagen en tijden wordt u vriendelijk verzocht wel tijdig een afspraak te maken via email: secretariaat@zutfan.nl. De kosten bedragen dan 175 euro voor een volledig gegidste rondrit van 60 minuten waarbij we u daarnaast kunnen halen en brengen van/naar de plek naar keus binnen de stadsgrenzen.