More of Me | Family Outfitters is de meest ruim gesorteerde speciaalzaak op het gebied van modieuze en betaalbare merkkleding voor het hele gezin. Je vindt ons aan parkeerplein Basseroord vlak bij het treinstation en het prachtige historische centrum van Hanzestad Zutphen.

Verdeeld over meerdere etages bieden we de leukste items voor jong en oud. Op onze afdeling Mom2B zijn we gespecialiseerd in hedendaagse stijlvolle, modieuze en bovenal trendy positiekleding. Stijlvolle kleding die tijdens maar ook na de zwangerschap gedragen kan worden. Met accessoires en bodyfashion maken we het geheel compleet.

Vervolgens komen natuurlijk de kleine spruiten aan bod. Voor newborn tot peuter hebben we toffe pakjes en sets. Helemaal op elkaar afgestemd uit verschillende mooie merken als Z8, Name-It en Noppies. Kids tot een jaar of twaalf steken we in de collecties van onder meer Petrol, Tumble ‘n Dry, Geisha, Lckr, Gsus, Name-It en Quapi.

Teens tot en met maat 176 bieden we Rags, DJ Dutch Jeans, Circle of Trust, Gsus, Geisha, Petrol, June-D, Tumble ‘n Dry en Petrol industries. Jonge dames hebben aan de ondermode van Boops & Bloomers veel steun.

Vrouwen kunnen hun hart ophalen aan merken als ZIP73, SoyaConcept en Circle of Trust. Van Circle of Trust en Petrol hebben we ook items voor mannen. Daarnaast hebben we voor alle doelgroepen regelmatig uitblinkers van andere merken.

Kortom, zoveel keus en service, daar word je wél vrolijk van!

Opening Hours

Monday

Gesloten

Tuesday

09.30-18.00 uur

Wednesday

09.30-18.00 uur

Thursday

09.30-18.00 uur

Friday

09.30-18.00 uur

Saturday

09.30-18.00 uur

Sunday

12.00-17.00 uur

Laatste zondag van de maand koopzondag!

Contact