Rondrit in een comfortabel elektrisch busje. ZUTPHEN E-TOUR!

Busje1Onder het motto “Ik ben Zutfan!” presenteert de stichting TIP vanaf juni 2016 Hanzestad Zutphen per elektrische bus. Tijdens een informatieve rondrit van zo’n 45 minuten vertelt de gids over heden en verleden van de Torenstad en de prachtige monumenten langs de route.

De volledig elektrische bus biedt ruimte aan 13 volwassen passagiers. Het is een comfortabel alternatief voor mensen graag de stad willen bezichtigen maar geen uren willen rondwandelen op zoek naar de leukste plekjes. Instappen kunt u onder meer bij de halteplaatsen aan de IJsselkade bij de waterwerken, de Berkel t.h.v. de ruïne en het ’s Gravenhof t.h.v. de Walburgkerk. Tussentijds instappen is ook mogelijk mits de chauffeur veilig en zonder te hinderen voor u kan stoppen.

Het Zutphen E-tour! busje rijdt in het hoogseizoen dagelijks meermaals het traject (onder voorbehoud). Prijs voor een rondrit: € 6,- maar voor kinderen van 4 tot 10 jaar slechts € 4,-. Jongere kinderen rijden onder begeleiding en op schoot van een ouder gratis mee.

Voor meer informatie en reserveringen bel: 0575 542299, email: info@zutfan.nl of kijk op www.zutfan.nl

Location: Zutphen centrum